Ara Sınavlar Hakkında Duyuru

Yüksekokulumuz 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınavları 23-29 Kasım 2020 tarihleri arasında LMS/Mergen üzerinden çevrimiçi/eşzamanlı ve süreli olarak yapılacaktır. Sınav programı 16.11.2020 tarihinde web sayfamızdan yayımlanacaktır.

UZAKTAN EĞİTİM SINAVLARI UYGULAMA

1. Sınav süresi, sorulan sorulara makul cevap süresi düşecek şekilde, ilgili öğretim elemanı tarafından LMS üzerinden belirlenecektir.
  2. Sınavlar; açık uçlu, çoktan seçmeli, doğru-yanlış, boşluk doldurma gibi çeşitli soru türlerinden oluşabilir.
  3. Öğrenciler, sınav başladığı anda ekranda tek soru görecek ve soruyu cevapladıktan sonra ekrana bir sonraki soru gelecektir. Sınav güvenliği açısından öğrenciler, sınav esnasında önceki cevaplanan veya boş bırakılan soru veya sorulara geri dönüş yapamayacaklardır.
  4. Sınav başladıktan sonra sınava giren öğrenciler, öğretim elemanı tarafından LMS üzerinden takip edilebilecektir.
  5. Sınav esnasında internet/elektrik kesintisi yaşanması durumunda öğrenciler sınav süresi içinde sınava tekrar giriş yaparak kaldıkları yerden devam edebileceklerdir.