Gıda, Tarım ve Hayvancılık MYO 2021-2022 Güz Dönemi Dönem Başı Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık MYO 2021-2022 Güz Dönemi Dönem Başı Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık MYO 2021-2022 Güz Dönemi Dönem Başı Akademik Kurul Toplantısı  24.09.2021 tarihinde tüm akademik personelin katılımıyla gerçekleştirildi. Akademik Kurul Toplantısının açılış konuşmalarını Okul Müdürü Sayın Doç. Dr. Nusret ÖZBAY yaparak meslek yüksekokulumuzun bir yıl içerisinde geldiği noktaya işaret etti.  Doç. Dr. Nusret ÖZBAY  güz dönemi ders kayıt işlemleri ve yeni dönemde örgün ve uzaktan olarak Covid-19 Pandemi tedbirleri kapsamında yürütülecek olan derslerin işleyişleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Toplantıda Müdür Yardımcılarının, Bölüm Başkanlarının ve Akademik Personelin yaptıkları genel değerlendirmeler ve bilgilendirmeler ile güz dönemine ait fikir alışverişinde bulunulmuştur. Konuşmaların ardından 2020 yılında SCI, SCI-Expanded, SSCI ve AHCI kapsamındaki dergilerde yayın yapan akademik personele Müdürümüz tarafından Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İbrahim ÇAPAK adına başarı belgeleri verildi ve hatıra fotoğrafı çekildi.