Açık Hava Sineması Etkinliği Gerçekleştirildi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu ve Genç Sensin Derneği işbirliği ile "Yaralarımızı Birlikte Saralım" projesi kapsamında 23.10.2023, Pazartesi, Saat 18:00’da üniversitemiz Merkezi Kafeterya önünde "Açık Hava Sineması" etkinliği düzenlendi.

Üniversitemiz Merkezi Kafeterya arkasındaki alanda gerçekleştirilen "Açık Hava Sineması" etkinliğinde personele ve öğrencilerimize çay ve patlamış mısır ikramında bulunuldu. Etkinlikte ''Bana Masal Anlatma'' adlı film gösterildi. Gıda Tarım ve Hayvancılık MYO Müdürü Doç. Dr. Nusret ÖZBAY etkinliğe gösterilen ilgiden mutluluk duyduklarını belirterek, öğrenciler adına kampüste bir akşamın keyifli hale gelmesi için bu sosyal etkinliği düzenlendiklerini kaydetti. Yüksekokulumuz olarak organizasyona verdikleri destek ve ziyaretleri için Sayın Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim ÇAPAK ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan ÇİFTÇİ’ye teşekkür ederiz.