Evlilik Öncesi Eğitim Programı Gerçekleştirildi

Evlilik Öncesi Eğitim Programı Düzenlendi

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından geliştirilen “Evlilik Öncesi Eğitim Programı” kapsamında 26.10.2023, Perşembe günü saat: 10:30’da Ziraat Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda Meslek Yüksekokulumuz son sınıf öğrencilerine yönelik eğitim programı gerçekleştirildi.

Evlilik Öncesi Eğitim Programı, evlilik öncesi süreçte eşlerin birbirlerini iyi tanıması, evlilikle ilgili gerçekçi beklentiler oluşturabilmeleri, etkili iletişim kurma yollarını ve olası sorunlarla nasıl baş edeceklerini bilmeleri evliliğe “iyi bir başlangıç yapabilme” fırsatı verdiği için önem taşıyor.

Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personelleri Derya Akar ve Hasan Kızılboğa tarafından verilen eğitim programına Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Nusret Özbay, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ahmet Hakan Ürüşan, akademisyenler ve öğrencilerimiz katıldı.