Yüksekokulumuzda 22 Mart Dünya Su Günü Kapsamında Film Gösterisi Gerçekleştirildi.

Uluslararası Dünya Su Günü her yıl 22 Mart'ta tatlı su kaynaklarının önemine dikkat çekmek ve tatlı su kaynaklarının sürdürülebilir yönetimine odaklanılmasını sağlamak amacıyla kutlanmaktadır. Bu bağlamda Meslek Yüksekokulumuz Sulama Teknolojisi Programı tarafından 22.03.2024, Cuma günü saat 14:00’da Ziraat Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda “NATIONAL GEOGRAPHIC 25 Litre” adlı film gösterimi gerçekleştirildi. Yüksekokulumuz ve öğrenci kulüplerinden Genç Sensin Kulübü işbirliği ile gerçekleştirilen programa Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Nusret ÖZBAY,  Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Erdal ÇAÇAN, Kulüp Başkanı Kenan Selman YÜCE, Kulüp Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Cahide Sude TAŞ, öğretim elemanları ve öğrencilerimiz katıldı.

Prof. Dr. Nusret ÖZBAY yaptığı açılış konuşmasında “Üniversite sadece akademisyenlerden ve derslerden ibaret değildir. Öğrencilerin derslerin dışında sanatsal, kültürel ve sportif etkinlikler içinde yer almaları oldukça önemlidir. Öğrencilerin bu tür etkinliklerle katılması onların sosyalleşmeleri, duyusal gelişimini ve üniversiteye olan aidiyetini artırır. Bu nedenle öğrencilerimize etkinliklere katılmalarını öneriyor ve bekliyoruz. Bu programın gerçekleşmesine emeği geçenlere teşekkür ederim” şeklinde konuştu.